Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Conceptul și semnificația R(r)elații I(i)nternaționale" by Casian # Book PDF Kindle ePub Free

Conceptul și semnificația R(r)elații I(i)nternaționale

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Conceptul și semnificația R(r)elații I(i)nternaționale
  • Author : Casian
  • Release Date : January 13, 2020
  • Genre: Foreign Policy & International Relations,Books,Politics & Current Events,
  • Pages : * pages
  • Size : 2448 KB

Description

În această lucrare explorez conceptul ‘R(r)elaţii I(i)nternaţionale’ cu scopul (i) de a reda două metode scriere și reprezentarea lor, (ii) semnificația care este atașată fiecărei metode și (iii) procesul și forma de creare a unui concept care are la bază doi termeni.

Prin această lucrare: (i) reiau teoretizarea conceptului ‘R(r)elaţii I(i)nternaţionale’, dar de la bazele etimologice; (ii) ‘R(r)elaţii I(i)nternaţionale’ are la bază o gamă largă de concepte care ajută la formarea versiunii finale, iar eu vreau să arăt sursele formării; (iii) suplimentez şi contribui la literatura existentă care discută despre acest concept; (iv) contribui la dezvoltarea istorică a interdisciplinei şi (v) ofer un răspuns la criza de idei care bântuie ştiinţa.


Pentru a arăta procesul și forma de construire, cum arată un concept şi elementele lui, am folosit metoda de scriere a filosofului austro-britanic Ludwig Wittgenstein din cartea Tractatus Logico-Philosophicus,[i] şi a filosofului englez Thomas Hobbes din cartea Elementele dreptului natural şi politic.


Dacă aţi început lectura acestei lucrări, înseamnă că a sosit timpul să priviţi cu mai multă claritate şi obiectivitate toate elementele şi modul în care arată un concept, în cazul nostru, al ‘R(r)elaţii I(i)nternaţionale’. Să îl vedeţi aşa cum este.


Books Free Download "Conceptul și semnificația R(r)elații I(i)nternaționale" PDF ePub Kindle